2de kans

Vorige Artikel 7 van 7 Volgende

OLFAE MICROVERSTUIVER 2de kansje - maar net als nieuw

€ 20,95
Voorraad 1 stuk

Met dit handige, mooie apparaatje zuiver je de lucht van je woonkamer, slaapkamer of kantoor in 30 minuten. Plaats het flesje olie in de verstuiver, toets het nummer in dat op het flesje staat en zet hem aan.

Met de Olfae microverstuiver kun je veel klachten effectief te lijf gaan. De functie van ons reukorgaan wordt ontzettend onderschat. Olfactotherapie bewijst dat er via de neus veel meer mogelijk is dan je zou denken. Zo kunnen bepaalde geuren een stimulerend of juist rustgevend effect hebben en houden ze het lichaam in balans. Ook zijn essentiële oliën prima in te zetten tegen infecties en werken ze ontstekingsremmend. Vooral de Niaouli olie, heeft een sterk anti-virale en acti-bacteriële werking.

Essentiële oliën zijn goed in te zetten tegen infecties en werken ontstekingsremmend. Vooral de Niaouli olie heeft een sterk anti-virale en acti-bacteriële werking.

Biologische oliën

Bij de Olfae microverstuiver heb je de keus uit maar liefst 25 biologische oliën die elk op een ander indicatiegebied kunnen worden ingezet. In deze corona-tijden wordt de Niaulie het mets besteld. Dit en een olie uit Madagaskar die bekend tsaat om zijn anti-virale ne ant-bactierïele werking. 

Kwaliteit

Het Arkopharma olieën-assortiment is van topkwaliteit en heeft echt een heel hoge, constante kwaliteit:

  • Geografische oorsprong gecertificeerd volgens strikte criteria: geografisch gebied, klimaat, landbouw en oogstomstandigheden.
  • Keuze voor het beste distillatieproces, stoomdestillatie of koude persing.
  • Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd (EOBBD), 100% zuiver en natuurlijk, niet gedenatureerd, niet gesneden, niet verdund of gereconstitueerd.
  • Biologische certificering verleend door ECOCERT.
  • Elke essentiële olie wordt aan een identificatieproces en kwaliteitscontrole onderworpen.  
© 2019 - 2021 Leefstijl als Medicijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel