NIEUW!

Vorige Artikel 5 van 23 Volgende

Boek + PowerPoint Het SSD Plan - Plant-based eten tegen diabetes type 2

€ 34,95 € 29,95 (inclusief btw)

Dit is een speciale aanbieding: boek + PowerPoint presentatie

Het SSD Plan - Plant-based eten tegen diabetes type 2 is een boek voor iedereen met diabetes type 2, of met een verhoogd risico op deze aandoening. Het boek is geschreven door hoofdredacteur van LEEFSTIJL ALS MEDICIJN, whole food plant-based voedingsexpert en senior ervaringsdeskundige Annemarie de Vries-Postma.

Met dit, wetenschappelijk onderbouwde, zeer praktische boek bomvol heerlijke recepten en uitgebreide weekmenu's schakel je in 5 simpele stappen over naar een whole food plant-based leefstijl. Je leert waarom het bij overgewicht insulineresistentie, pre-diabetes en diabetes type 2 belangrijk is om juist minder vetten en wél (de juiste) koolhydraten te eten, waarom overwegend plantaardig eten het meest effectief is bij diabetes, waarom het zo belangrijk is om voldoende te drinken, genoeg te slapen, minder te zitten en wat de beste supplementen zijn om te nemen. 

Met dit boek in de hand kun je je algehele gezondheid diepgaand verbeteren, medicatie in korte tijd afbouwen, afvallen, jezelf energieker en vitaler voelen en er veel beter uit gaan zien. 

Het boek / de voedingsmethode is onderdeel van de state-of-the-art gecombineerde leefstijl interventie GLI TOTAAL.

De bijbehorende PowerPoint laat in het kort zien waarom whole food plant-based voeding het meest effectief is bij diabetes type 2, wat whole food plant-based eten precies is, wat de sleutelrol is van transvet en verzadigd vet bij het ontstaan van insulineresistentie en welke stappen nodig zijn om diabetes te voorkomen of om te keren.

De presentatie is gebaseerd op het boek Het SSD Plan. Je kunt de presentatie geven aan zowel gezondheidsprofessionals (huisartsen, leefstijlcoaches, diëtisten) als aan patiënten.

In totaal 25 slides.

 

© 2019 - 2022 Leefstijl als Medicijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel