LEEFSTIJL ALS MEDICIJN medicijn is hét tijdschrift over leefstijlgeneeskunde met de focus op voeding, voor zowel de zorgprofessional als de consument. Het biedt toegankelijke, praktische, inspirerende, evidence-based informatie over de rol van leefstijl en voeding in het voorkomen, behandelen of omkeren van chronische aandoeningen.

Vanuit verschillende perspectieven, zoals het meest recente wetenschappelijke onderzoek en beleid, maar ook de dagelijkse leefstijlgeneeskunde- en dokterspraktijk, biedt het tijdschrift een verdiepend inzicht, om je gezondheid in eigen hand te nemen en/of om als zorgprofessional succesvoller te zijn met leefstijlinterventies.

Door wie?

LEEFSTIJL ALS MEDICIJN is een uitgave van de stichting Dutch Society of Lifestyle Medicine (WTZi ). Hoofdredacteur is schrijver, journalist en whole food plant-based voedingsexpert Annemarie de Vries-Postma (annemarie@leefstijlalsmedicijn.com). 

Expert-team

De redactie van LEEFSTIJL ALS MEDICIJN bestaat uit een team van onafhankelijke leefstijlexperts: Annemarie de Vries-Postma (expert plant-based voeding en gezondheid ), Joris Obenhuijsen (leefstijlinterventie expert), dr. Kees Hein Woldendorp (revalidatiearts), drs Sultan Duyar (kinderarts en obesitas specialist).

Oplage en verschijningsfrequentie

LEEFSTIJL ALS MEDICIJN verschijnt 4 x per jaar en heeft een oplage van 55.000 exemplaren.

Waar verkrijgbaar?

LEEFSTIJL ALS MEDICIJN is (in beperkte oplage) gratis verkrijgbaar bij o.a. alle Ekoplaza's en G & W Gezondheidswinkels en apotheken en de betere drogist. 

Abonneren

Omdat de gratis exemplaren slechts in beperkte oplage verkrijgbaar zijn, bieden wij ook de mogelijkheid tot abonneren. Zo ben je altijd verzekerd van jouw persoonlijke exemplaar of van exemplaren om als zorgprofessional uit te delen aan relaties/patiënten/cliënten. Kijk hier voor meer informatie.

Adverteren

Advertentie exploitatie: AM Lifestyle Media, joris@leefstijlalsmedicijn.com

Bekijk voor termijn van inzending, technische gegevens en advertentietarieven onze tariefkaart.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of advertenties contact op met Joris Obenhuijsen 06 – 54 99 89 92 / joris@leefstijlalsmedicijn.com

© 2019 - 2023 Leefstijl als Medicijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel