Verzenden

Voor 15.00 uur besteld is de volgende (werk)dag in huis!

Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst zijn kunnen wij dezelfde dag nog verzenden (uitzonderingen daargelaten). Zodra je bestelling is verzonden krijg je direct bericht van ons. Je bestelling is in de meeste gevallen de volgende dag in huis, ook op zaterdag.

Coronacrisis

Door de coronacrisis is het aantal te bezorgen pakketten enorm gestegen, met een grotere drukte voor de bezorgdiensten als gevolg. Hierdoor kan het langer duren voordat je een pakketje van ons ontvangt dan je gewend bent. Houd er rekening mee dat het mede daardoor langer kan duren voordat jouw pakketten worden bezorgd. We vragen hiervoor in deze bijzondere periode jouw begrip en geduld. Via onze website houden we je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en maatregelen die effect hebben op het versturen van pakketten binnen Nederland en naar het buitenland.

In een aantal landen is de bezorging vanwege het coronavirus vertraagd of soms is bezorging op dit moment helemaal niet mogelijk is. Ook zijn als gevolg van de maatregelen in sommige landen bedrijven of afleverlocaties gesloten. Indien een zending naar een gesloten bedrijf of afleverlocatie wordt verstuurd, wordt deze geretourneerd. Wees je ervan bewust dat wanneer een zending geretourneerd wordt, de verzendkosten in rekening worden gebracht.

We hopen op je geduld en begrip.

Verzendtarieven

Wij verzenden bestellingen vanaf € 50,- gratis in Nederland. De gebruikelijke verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland & België zijn €6,25 voor pakketten, en € 4,10 voor brievenbuspakjes.

Voor een aantal producten hanteren wij aangepaste tarieven of rekenen wij geen verzendkosten. Deze aangepaste tarieven worden vooraf bij je bestelling vermeld. Onze brievenbuspakketten en pakketten worden verzonden met een Track & Trace code.

MyParcel

Wij versturen onze pakketjes binnen Nederland & België met MyParcel. Je ontvangt van de MyParcel een Track & Trace nummer, zodat je precies kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is.

Extra service: Kies je eigen bezorgmoment of kies ervoor het pakket op te halen bij één van de MyParcel ophaalpunten bij jou in de buurt. Ook levering in de avonduren is mogelijk bij MyParcel.

Verzenden naar het buitenland

Op dit moment verzorgen wij nog geen bestellingen naar andere landen, behalve België. Voor eventuele bestellingen buiten Nederland kunnen wij op aanvraag actuele bezorgtarieven berekenen. De tarieven worden hiervoor automatisch berekend en aangepast nadat wij adresgegevens hebben ontvangen.

© 2019 - 2023 Leefstijl als Medicijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel