Retourneren bij LEEFSTIJL ALS MEDICIJN

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen het recht om je product naar ons retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

De verzendkosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket - raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@leefstijlalsmedicijn.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier je retourformulier

© 2019 - 2023 Leefstijl als Medicijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel