Theatereditie LEEFSTIJL ALS MEDICIJN

Voorlopig opgeschort i.v.m. coronamaatregelen

Leefstijlexperts Annemarie de Vries-Postma, dr. Kees Hein Woldendorp, Drs. Sultan Duyar en Joris Obenhuijsen verzorgen ieder vanuit hun unieke perspectief een lezing  over Leefstijl als medicijn. Hierbij worden onderwerpen belicht aan de hand van de zes bouwstenen van een gezonde leefstijl en het belang van evidence-based voeding voor lichaam en geest. Ook na afloop van de lezingen is het mogelijk de sprekers te ontmoeten en de boeken te laten signeren. 

Let op: alle theateredities van LEEFSTIJL ALS MEDICIJN worden verplaatst i.v.m. coronavirus

Op dit moment  is onze theatertour LEEFSTIJL ALS MEDICIJN niet mogelijk. Gezien de ontwikkeling van het coronavirus zijn we helaas genoodzaakt alle edities te verplaatsten naar een andere datum. Wij volgen de richtlijnen en het verbod op bijeenkomsten op die vanuit de overheid zijn uitgevaardigd. Het overheidsverbod op bijeenkomsten, in casu lezingen, rondleidingen en events, geldt t/m 31 december 2021.

Voor nieuwe data houden wij u graag op de hoogte via www.leefstijlalsmedicijn.com

We rekenen op uw begrip.

Namens de Stichting Dutch Society of Lifestyle Medicine en de sprekers Annemarie de Vries-Postma, Dr. Kees Hein Woldendorp, Drs. Sultan Duyar en Joris Obenhuijsen.

 

© 2019 - 2023 Leefstijl als Medicijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel