De SSD-voedingsmethode is de meest effectieve voedingstherapie tegen overgewicht, en om cardio-metabole ziekten (zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en nierziekte) en diverse darmaandoeningen te voorkomen, behandelen of om te keren met voeding. Bijkomend voordeel van de methode is dat het niet alleen een positief effect heeft op de te behandelen chronische ziekte, maar ook op de algehele gezondheid.

Geen typisch dieet

SSD is gericht op het stabiliseren van de bloedsuiker, het laag houden van de insulinewaarden, het verhogen van de insulinegevoeligheid en het tegengaan van ontsteking (inflammatie). Een typisch dieet is SSD echter niet, omdat je ruim van de aanbevolen voedingsmiddelen kunt eten en geen honger hoeft te lijden.

Wat is er nieuw aan SSD?

In tegenstelling tot traditionele obesitas- en diabetes-diëten, is SSD whole food plant-based (onbewerkt en plantaardig). Wetenschappelijk is aangetoond dat een plant-based dieet een zeer effectief middel is voor gewichts- en bloedsuikercontrole en vele metabole en cardiovasculaire voordelen biedt, waaronder het omkeren van atherosclerose (aderverkalking/ vaatverharding) en het verminderen van bloedvetten en het verlagen van de bloeddruk.

Snel effect met SSD

De meeste mensen ervaren door de SSD-voedingsmethode binnen 10 dagen al meer energie, een beter humeur, helderder brein, verbeterde stoelgang en mooiere huid. Patiënten verliezen door deze voedingsmethode spectaculair veel gewicht. Diabetespatiënten kunnen doorgaans na enkele weken hun medicijnen en/of insulinegebruik drastisch afbouwen.

Eenvoudig, smakelijk en effectief

De SSD-methode laat zien dat betere bloedsuiker- en insulinewaarden, door het eten van de juiste voeding, in korte tijd en op een uiterst eenvoudige, smakelijke manier (en zonder afzien of honger) te bereiken zijn.

 

Bestel het boek hier (nu met GRATIS tijdschrift!)

© 2019 - 2023 Leefstijl als Medicijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel